Novo u City Plazi - Restoran i dućan prirodne hrane

Juice Box

Juice Box predstavlja drugačiji koncept – dućan prirodne, organske hrane i restoran u jednom. Drugim riječima, sastojke iz kuhanog obroka koji ste konzumirali, možete pojedinačno kupiti u restoranu. Ovo je naš prvi restoran koji dolazi s tzv. otvorenom kuhinjom, tako da gosti mogu dobiti potpuni uvid u pripremu jela.

Ponuda gotovih jela mijenja se svaki tjedan – jelo s piletinom ili drugim mesom, povrtne juhe, variva te jednog vegetarijanskog jela, koje je često i vegansko, a petkom stavljamo naglasak na ribu.

 

Bitno

Kontaktirajte nas za svakodnevnu dostavu hrane po uredima (besplatna usluga)!

Namirnice u pripremi jela su većinom organski, bez aditiva, bez pojačivača okusa, konzervansa, umjetnih boja i šećera. Sva piletina i puretina je certificirana bez GMO-a i bez antibiotika. Koristimo svježe namirnice za pripremu.

Novo!

Posebne ponude

Svaki dan od 7-20.00 sati, pružamo vam mogućnost konzumiranja prirodnih obroka baziranih na ječmu, cous-cousu, chia-i, zobi, prosu, quinoji, sve redom zdravim namirnicama koje se pripremaju s posebnom ljubavlju.  Osim prirodnih obroka nudimo vam naše najpoznatije hladno prešane sokove raznih okusa, sendviče u tapioka pecivu s avokadom, sirom i rikulom ili pak pršutom i sirom. Za ljubitelje slatkog, svakodnevno pripremamo razne sirove slastice poput Raw kuglica s okusima matche, spiruline, kokosa, a ponekad, ako stignete na vrijeme,  ostane i koji kremasti kolač.

Akcije u periodu od 7-10.00 sati:

Toast + kava -19 kn; Omlet + kava + hladno prešani sokić 0.2 dl – 35 kn; Prirodni doručak u čaši + kava + hladno prešani sokić 0.33 – 35 kn; kolač voćna košarica + kava -25 kn; Tapioka sendvić + kava + hladno prešani sokić – 25 kn i sl.

Našu svakodnevnu ponudu možete pronaći na Juice box stranici: https://juicebox.hr/dnevni-meni/ ili se prijavite na naš newsletter .

 

Restoran Spoon

Svojom veličinom od 500 metara kvadratnih, luksuznim uređenjem, ambijentom kao i ponudom, savršeno je mjesto za dnevni restoran kojeg posjećuju svi stanovnici centra, a vikendom se prostor preuređuje za svadbene večeri koje se pamte.

Radno vrijeme restorana

Spoon je idealan za brzi poslovni ručak ili jelo bez čekanja ako ste u prolazu. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje te bogata ponuda raznovrsnih jela razlog su zašto ćete ponovo željeti svratiti u Spoon.

 

Tjedni jelovnik restorana Spoon

1. kat 07:30h – 15:30h
2. kat 11:00 – 14:30h
Restoran a`la Carte / 2. kat 11:00 – 15:00h

Za sva pitanja i rezervacije možete se obratiti na

E-mail:
Ili nazvati na broj
Telefon: +385 1 6310 860
Fax: +385 1 6310 861

Tražite poslovni prostor u Zagrebu?

Ispunite kratki upitnik, recite nam što očekujte od novog poslovnog prostora, a mi ćemo pronaći idealan prijedlog za Vas.